14 februari 2018

De 30ste druk van De kabbalist is zojuist verschenen!

De 30ste druk van het boek dat mijn leven veranderde, komt eraan. Veertig jaar lang droomde ik ervan om schrijver te worden, en opeens was ik het.

100.000 mensen kochten het boek in het Nederlands. Nog veel meer in 15 andere landen. Meer dan 200 keer vertelde ik mijn verhaal over het boek in binnen- en buitenland. In meer dan 6000 boeken schreef ik een persoonlijke boodschap.

12.000 mailtjes kreeg ik van lezers en beantwoordde ik.

Of hoe een leven op één dag kan veranderen.

Dank – als jij een van die lezers was. Dank als jij  een van mijn lezingen organiseerde. Dank – als jij mijn boek in jouw boekhandel promootte. Dank – als jij samen met mij dit boek aan een nieuw publiek bekend wil maken.  Dank – dat jij me mijn droom liet leven: schrijver zijn.

– Geert Kimpen –

11 mei 2020

Lezing De TomTom van de Ziel

Zondag 4 oktober 2020 om 15u30 Lezing Geert Kimpen in Haps Meer info volgt. Adres: Huistheater De Steenakker Steenakkerstraat 5 5443 NK Haps Reserveren: 0485-310920 Meer informatie:...
Lees meer

29 april 2019

Het winnende verhaal van de septemberschrijfwedstrijd van de Schrijfkalender: Twee vliegen in één klap van Machteld Quaedackers

Jacqueline zag hoe haar beste vriendin Michelle met een glimlach op haar gezicht de telefoon ophing. “Wat zei Geert?” vroeg ze. Michelle stond op en pakte haar jas. “Dat houd ik even voor...
Lees meer

6 februari 2019

'In de nacht waarop John Lennon wordt vermoord, ontmoet een Amsterdamse popmuzikant een mysterieuze man die Time Bender heet. Deze man herinnert hem aan zijn missie: de Aarde verlossen van...
Lees meer