14 februari 2018

De 30ste druk van De kabbalist is zojuist verschenen!

De 30ste druk van het boek dat mijn leven veranderde, komt eraan. Veertig jaar lang droomde ik ervan om schrijver te worden, en opeens was ik het.

100.000 mensen kochten het boek in het Nederlands. Nog veel meer in 15 andere landen. Meer dan 200 keer vertelde ik mijn verhaal over het boek in binnen- en buitenland. In meer dan 6000 boeken schreef ik een persoonlijke boodschap.

12.000 mailtjes kreeg ik van lezers en beantwoordde ik.

Of hoe een leven op één dag kan veranderen.

Dank – als jij een van die lezers was. Dank als jij  een van mijn lezingen organiseerde. Dank – als jij mijn boek in jouw boekhandel promootte. Dank – als jij samen met mij dit boek aan een nieuw publiek bekend wil maken.  Dank – dat jij me mijn droom liet leven: schrijver zijn.

– Geert Kimpen –

12 februari 2018

#METOO... Waar staan we nu? En waar willen we naar toe? Is het mogelijk dat mannen en vrouwen anders tegenover elkaar gaan staan in dit hele verhaal? En is het haalbaar voor vrouwen om zichzelf...
Lees meer

16 juni 2017

Onze auteur Aagje van Walleghem nu op televisie in Eeuwige Roem

...
Lees meer

16 juni 2017

Artikel uit Boekblad, januari 2017

Geert Kimpen staat met nieuwe uitgeverij voor het eerst in Bestseller60 In de jongste Bestseller60 kwam De vibe van Mark Verhees binnen. Het is de eerste keer dat een titel binnenkwam van de...
Lees meer