14 februari 2018

De 30ste druk van De kabbalist is zojuist verschenen!

De 30ste druk van het boek dat mijn leven veranderde, komt eraan. Veertig jaar lang droomde ik ervan om schrijver te worden, en opeens was ik het.

100.000 mensen kochten het boek in het Nederlands. Nog veel meer in 15 andere landen. Meer dan 200 keer vertelde ik mijn verhaal over het boek in binnen- en buitenland. In meer dan 6000 boeken schreef ik een persoonlijke boodschap.

12.000 mailtjes kreeg ik van lezers en beantwoordde ik.

Of hoe een leven op één dag kan veranderen.

Dank – als jij een van die lezers was. Dank als jij  een van mijn lezingen organiseerde. Dank – als jij mijn boek in jouw boekhandel promootte. Dank – als jij samen met mij dit boek aan een nieuw publiek bekend wil maken.  Dank – dat jij me mijn droom liet leven: schrijver zijn.

– Geert Kimpen –

6 februari 2019

'In de nacht waarop John Lennon wordt vermoord, ontmoet een Amsterdamse popmuzikant een mysterieuze man die Time Bender heet. Deze man herinnert hem aan zijn missie: de Aarde verlossen van...
Lees meer

10 juli 2018

Shirley de Koster is de winnares van de Schrijfkalender-Verhalen-Wedstrijd.

De opdracht van de makers van de Schrijfkalender was: neem een boek uit de kast, sla het open, sluit je ogen, wijs een zin aan en schrijf een verhaal van 1200 woorden met die zin als eerste zin. We...
Lees meer

12 februari 2018

#METOO... Waar staan we nu? En waar willen we naar toe? Is het mogelijk dat mannen en vrouwen anders tegenover elkaar gaan staan in dit hele verhaal? En is het haalbaar voor vrouwen om zichzelf...
Lees meer